IMG 7138U organizaciji  4. pješadijske brigade OS BiH i Doma zdravlja Stolac dana 21. rujna 2016. godine u prostorijama OŠ Stolac je održano predavanje iz pružanja prve pomoći za djelatnike OŠ Stolac i Prve osnovne škole Stolac.

Priredba za prvasice 005U četvrtak, 15. rujna započela je nova školska godina. Prvi dan sa školskim torbama posebno s nestrpljenjem dočekali su prvašići. Dan koji će zasigurno biti jedan od onih koji će dugo pamtiti.

Osnovna škola Stolac obavještava sve učenike i njihove roditelje/staratelje da nastava u školskoj 2016./2017. godini počinje u četvrtak, 15. rujna 2016. godine.

Prvi dan škole nastava će se održati prema sljedećem rasporedu:

Na 27. Sjednici Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, održanoj 1.9.2016. godine, Vlada je dala suglasnost na odluku Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa kojom se pomjera početak nastave u školskoj 2016./2017. godini. Početak nastave pomjera za 15.9.2016. godine.

61U ponedjeljak, 7. rujna, započela je nova školska godina koju su posebno s nestrpljenjem dočekali prvašići. Kako bi im prvi dan u školi ostao u trajno lijepom sjećanju pobrinuli su se učenici starijih razreda koji su im, zajedno sa svojim učiteljicama, pripremili kratku priredbu kao dobrodošlicu.

dobro dosli prvasici 001Osnovna škola Stolac obavještava sve učenike i njihove roditelje/staratelje da nastava u školskoj 2015/2016. godini počinje u ponedjeljak, 7. rujna 2015. god.

Prvi dan škole nastava će se održati prema sljedećem rasporedu:

Prijem prvasica 2014-15 030U ponedjeljak, 8. rujna 2014. godine započela je nova školska godina koju su posebno s nestrpljenjem dočekali prvašići. Kako bi im prvi školski dan ostao u trajno lijepom sjećanju potrudili su se učenici starijih razreda koji su im, zajedno sa svojim učiteljicama, pripremili kratku priredbu kao dobrodošlicu.

Osnovna škola Stolac obavještava sve učenike i njihove roditelje da nastava počinje 8.9.2014. godine (ponedjeljak) po planiranom kalendaru rada škole, odobrenog od strane Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Mostar.

10Ovogodišnji prvašići hrabro su zakoračili u školske klupe u ponedjeljak 2. rujna, a prigodnu dobrodošlicu pripremili su im učenici starijih razreda sa svojim učiteljicama. Želimo im mnogo radosnih trenutaka u školi, puno znanja i dobrih prijatelja.

 

Dragi prvašići DOBRO NAM DOŠLI!

 U izradi

 

 

 

 

{besps}Slike3{/besps}

 

{besps}Slike20{/besps}

 

U ponedjeljak, 03.09.2012. godine počela je nova školska godina. Prigodnom priredbom stariji učenici su zaželjeli dobrodošlicu prvašićima, te se potrudili da im prvi dan škole ostane u trajnom sjećanju.

 

U ponedjeljak, 12.09.2011. godine, počela je nova školska godina. Priredbom, koju su pripremili stariji učenici sa svojim učiteljicama i pedagoginjom, prvašićima su poželjeli dobrodošlicu, kako bi im ovaj dan ostao u trajnom sjećanju.

Na početku priredbe ravnateljica je pozdravila sve nazočne i svim učenicima zaželjela uspješnu novu školsku godinu.

 

Osnovna škola Stolac obavještava sve učenike i njihove roditelje da nastava počinje 12.09.2011. godine (ponedjeljak) po planiranom kalendaru rada škole, odobrenog od strane Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Mostar.

 

U ponedjeljak 6. rujna započela je nova školska 2010./2011. godina. U OŠ Stolac upisana je druga generacija učenika koji nastavu pohađaju po devetogodišnjem planu i programu.U prvi razred u centralnoj školi upisana su 33 učenika, te u PO Masline 7 učenika.

Joomla templates by a4joomla