C31 2U srijedu, 13. rujna 2021. ispred naše škole bila je posebna prometna patrola koja je regulirala promet i vozačima dijelila edukativne prometne materijale. Članovi te patrole bili su učenici V. razreda. Sreći i veselju nije bilo kraja jer biti policajac na jedan sat nije mala stvar. To je poseban doživljaj! Vozači su na trenutak bili iznenađeni ozbiljnošću članova školske patrole. Sve je uredno odrađeno pod budnim okom djelatnika Policijske postaje Stolac i članova Auto moto saveza u BiH koji su bili glavni organizatori ovog događaja. Uljepšali su nam ovaj dan i hvala im velika!

Prijem prvasica 21 22 071U našu školu došla je nova generacija učenika prvog razreda njih 19, kod učiteljice Gordane Kalfić te u područnoj školi Masline 3 učenika kod učiteljice Magdalene Matić. Prvi nastavni dan za naše je prvašiće započeo prigodnim programom koji su za njih pripremili učenici starijih razreda. Sviranjem, pjesmom i recitacijom su na zabavan način uveli naše prvašiće u novo razdoblje njihova života.

obavijestiMinistarstvo prosvijete, znanosti, kulture i športa izdalo je Instrukcije školama za početak nove školske godine koje možete pročitati u nastavku:

sl1 OBAVIJEST O POČETKU NASTAVNE GODINE

Osnovna škola Stolac obavještava sve učenike i njihove roditelje/staratelje da nastava u školskoj 2021./2022. godini temeljem Odluke Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a         o kalendaru rada škole broj: 05-02-34-1248/21 počinje u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine.

Prvi dan škole nastava će se održati prema sljedećem rasporedu:

 

Prema Odluci Vlade HNŽ-e broj 01-1-02-1860/21 od 19.07.2021.godine produljuje se Odluka o uporabi udžbenika i priručnika u osnovnim i srednjim školama u školskoj 2021./2022. godini, što znači da udžbenici za ovu školsku godinu ostaju isti.

Joomla templates by a4joomla